Αρχική Σελίδα

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

 

Η Co. μηχανημάτων Eceng Zhangjiagang, ΕΠΕ είναι ο επαγγελματικός κατασκευαστής των μηχανών σχήματος χτυπήματος τεντωμάτων της PET, μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, μηχανή πλήρωσης, οι φόρμες σε China.It ιδρύθηκαν το 2007, αρχίζοντας από τη PET φυσώντας τη μηχανή. Έχει εντοπίσει σε No.18, δρόμος Xitang, κωμόπολη Xizhang, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα.

 

Τα μηχανήματα Eceng παρέχουν τις επαγγελματικές λύσεις στο νερό της PET/το χυμό/την ενωμένη με διοξείδιο του άνθρακα έγχυση μπουκαλιών ποτών/λαδιού μαγειρέματος/απορρυπαντικού/καλλυντικών/ιατρικής, φύσηγμα, πλήρωση, μαρκάρισμα, που συσκευάζει το πρόγραμμα για τους πελάτες.

 

Το κύριο προϊόν μας:

Πλήρως αυτόματη μηχανή σχηματοποίησης χτυπήματος τεντωμάτων της PET

Ημι αυτόματο μπουκάλι της PET που φυσά machin

Μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων

Μηχανή πλήρωσης

Ονομάζοντας μηχανή

Φόρμα εγχύσεων/χτυπήματος

 

Τα μηχανήματα Eceng έχουν πολλά έτη εμπειρίας στην κατασκευή. Και οι προσπάθειές μας στη βελτίωση προϊόντων κέρδισαν περισσότερους από 100 πελάτες χωρών. Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε την πιό αξιόπιστη λύση, μηχανή, υπηρεσία μεταπώλησης για κάθε κοστούμι από κάθε γωνία του κόσμου! Καλωσορίστε για να μας επισκεφτείτε!

 

 

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

 

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Eceng

Αριθμός Υπαλλήλων : 30~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-7000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας


Η επιχείρησή μας, Co. μηχανημάτων μπουκαλιών Zhangjiagang Eceng, ΕΠΕ. Είμαστε ένας ειδικός κατασκευαστής της φυσώντας μηχανής μπουκαλιών της PET, της μηχανής μπουκαλιών της PET, του μπουκαλιού της PET που κατασκευάζει τη μηχανή, της μηχανής σχηματοποίησης χτυπήματος της PET και της φόρμας, τα μηχανήματα μπουκαλιών Eceng έχουν συμμετεχθεί στις φόρμες για χρόνια, και έχουν κερδίσει μια γνωστή φήμη από τους πελάτες μας που διαδίδουν σε όλο τον κόσμο.
Είναι άχρηστο να πει ότι τα προϊόντα μας έχουν την ανώτερη ποιότητα και ακριβές QC πραγματοποιείται από την πεπειραμένη ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας. Για να σεβαστούν τους πελάτες ως αγαθό μας οι φίλοι και να δοκιμάσουν το καλύτερό μας για να χτίσουν τις πολύ στενότερες σχέσεις με τους πελάτες είναι πάντα οι κύριοι σκοποί μας. Σοβαρά ελπίζουμε ότι θα γίνετε ένας από τους πελάτες μας.
Κάθε εβδομάδα, θα απελευθερωθούμε σε σας κάποια μπουκαλιών φυσώντας βιομηχανία μηχανών μηχανών και μπουκαλιών της PET φυσώντας, και τις πιό πρώην πληροφορίες της επιχείρησής μας στον ιστοχώρο μας, ευπρόσδεκτες καθένας για να δώσουμε προσοχή στην περιοχή μας!

υπηρεσία της εταιρίας

Η μηχανή Eceng παρέχει pre-sale πελατών τις ελεύθερες συμβουλευτικές υπηρεσίες, για να παρέχει ένα σχέδιο των απαιτήσεων χρηστών. Συγχρόνως παρέχετε τη φυσώντας μηχανή μπουκαλιών για πολύ καιρό ο ανεφοδιασμός των ανταλλακτικών.

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

Ομάδα επιχείρησης

Zhangjiagang Eceng Machinery Co.,Ltd

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Δρόμος Xitang στη 18η, κωμόπολη Xizhang, Zhangjiagang, πόλη Suzhou, επαρχία Jiangsu, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:Δρόμος Xitang στη 18η, κωμόπολη Xizhang, Zhangjiagang, πόλη Suzhou, επαρχία Jiangsu, Κίνα